Chokolabs

      Vi bor i en lille by der hedder Krogager ude på landet . hvor vi bor på en lille ejendom som vi købte sidst i 2016 for at få flere muligheder hvor hundene har indendørs bokse og vil få udendørs bokse + det meste af haven at løbe i som skal laves hen over sommeren 2017 . De opholder sig dog inde ved os om aften og natten da de jo er en del af familien. I vores lille hobby ligger vi meget vægt på at det er arbejdsvillige labber og som ser godt ud. Det er dog arbejdsviljen vi ligger mest vægt på.Vores hunde bliver godt brugt i jagt sæsonen vi bruger mest vores labber til drivjagter der er dog nogle gange ande og fasan sorter bagefter drivjagterne hvor de apportere .vores kennel navn chokolabs opstod da vi startede med brune labrador i 2007 siden hvor vi deltog på udstillinger men da jagten har taget mere over er vi er stille og roligt gået mere over til sort og gule labber med brugslinjer i og så sørger vi for der er mulighed for træning ved os for hvalpekøbere så længe de har brug for det 

Vil lige forklare Begrebet kennel er en noget uklar størrelse, og for mange mennesker er ordet kennel ensbetydende med et stort antal hunde i løbegårde. Sådan forholder det sig ikke. En kennel kan være et stort foretagende med tyve eller tredive hunde. Men en kennel kan også bestå af en, to eller tre familiehunde, hvis foretrukne opholdssted er en sofa i stuen. I de fleste kenneler indgår hundene som en del af familien. 
Et kennelmærke skal registreres i det land, hvor kennelmærkeindehaveren har folkeregisteradresse. Hvalpene fra en kennel bliver navngivet med et sådant kennelmærke, der sammen med hvalpens kaldenavn påføres stambogen og fortæller, hos hvilken opdrætter den er født.

                                                                               Flemming Mathiesen og Helle Mathiasen 
                                                                               Nørremarksvej 5 Krogager mk
                                                                               7200 Grindsted
                                                                               30709352 

                                                                               flemming180571@gmail.com